Wil jij je inzetten voor veilige telecommunicatie in Nederland?
Vacature

Agentschap Telecom (AT)

10 juli 2020
In dit artikel:

Agentschap Telecom
Agentschap Telecom houdt Nederland veilig verbonden. De impact van telecommunicatie is enorm. Zonder telecommunicatie valt het openbaar vervoer direct stil, kunnen hulpdiensten hun belangrijke werk niet meer doen en valt de hartbewaking in ziekenhuizen uit. Gelukkig gaat dat in ons land allemaal goed. We hebben geweldige netwerken in Nederland: snel, betrouwbaar en overal bereikbaar. En dat moet natuurlijk zo blijven. Agentschap Telecom zorgt daarvoor. We verdelen de frequenties die hiervoor nodig zijn. En houden er toezicht op dat de vergunninghouders zich wel aan de regels houden. We kijken of graafwerkzaamheden in Nederland veilig verlopen, controleren of weegschalen juist zijn afgesteld en of communicatieapparatuur aan de eisen voldoet. Dat doen we met ongeveer 330 mensen. Agentschap Telecom heeft kantoren in Groningen en Amersfoort. Maar wat ons betreft kun je ook thuis aan de keukentafel werken, of in de trein of bibliotheek. Want we zijn gewend om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken.

Meer over jouw toekomstige afdeling

De afdeling Bedrijfsvoering levert ondersteunende producten en diensten voor het agentschap. We doen dit servicegericht en op basis van heldere randvoorwaarden. Met goede ICT, facilitaire voorzieningen, financiële middelen, HRM en inkoopprocessen bieden we onze collega’s een plezierige en efficiënte organisatie. Mede daardoor kunnen zij een bijdrage leveren aan de kerntaak van Agentschap Telecom: een verbonden Nederland.

Onze professionalisering is gericht op het versterken van de strategische functie, regievoering en klantgerichtheid. We doen dit door productgerichte sturing, kwaliteitsmanagement en het lean inrichten van processen.

Auditor/businesscontroller

Agentschap Telecom werkt als overheidsorganisatie aan belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Denk aan vragen en zorgen rondom de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid van IT-, communicatie- en andere technische netwerken die we dagelijks tegenkomen. En als auditor/businesscontroller speel je een belangrijke rol in de spiegeling van het agentschap op de sturing en beheersing van de veranderende organisatie.

Jij bent meer dan alleen een auditor en kijkt verder dan jouw auditorneus lang is. Belangrijk, want veranderende ICT-systemen, versterking van de governance, goed financieel beheer en bijvoorbeeld steeds strengere informatiebeveiligingseisen zijn onderwerpen waarmee jij te maken krijgt.

Als auditor neem jij dan ook de opzet, het schrijven en de uitvoering van het (meer)jaarlijkse audit- en controleplan onder je hoede. Hierbij is het onze ambitie om binnen net zo goed te zijn als buiten in onze toezichthoudende rol. In die rol begeleid je interne en externe (wettelijk verplichte) audits, voer je soms interne controles uit en ben je bijvoorbeeld gesprekspartner voor de Auditdienst Rijk. Daarbij help je de organisatie om analyses te doen op de constateringen en te helpen deze te implementeren. En je komt zelfstandig met voorstellen om audits uit te voeren op basis van eigenstandige analyses.

Lees verder https://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/auditor-businesscontroller-AT-2020-0030#0

 

 

Niet gecategoriseerd