Ben jij de auditor die beschikt over lef, executiekracht en werkt vanuit kansen?
Vacature

IT Auditor – Apeldoorn, Tilburg of Zeist

25 juli 2018
PDF
In dit artikel:

 

 

Wij zoeken een IT auditor. Ben jij de auditor die beschikt over lef, executiekracht en werkt vanuit kansen? Dan zoeken we jou!

De functie

Digitalisering is een belangrijk thema binnen Achmea. Als auditor beoordeel je niet alleen achteraf, maar heb je een pro-actieve adviserende rol. Onze audit aandacht gaat niet alleen uit naar het beoordelen van kritische systemen en IT beheerprocessen. Wij zijn ook betrokken bij impactvolle IT ontwikkelingen en projecten.

Wij zorgen voor transparantie door vanuit een onafhankelijke positie met objectieve oordelen, inzicht en openheid te geven in complexe materie. Onze activiteiten en adviezen zijn altijd gericht op het bereiken van de doelstellingen van Achmea.
Het profiel

Om in aanmerking te komen voor deze rol heb je heel wat in huis:
• Je acteert aantoonbaar op WO werk- en denkniveau.
• Bij voorkeur heb je de RE opleiding (of CISA) afgerond of volg je deze momenteel.
• Je hebt kennis van IT governance, frameworks, nieuwe technologieën en ontwikkelingen (cloud, social media, agile).
• Je hebt kennis over informatiebeveiliging en cybercrime.
• Je wilt onze afdeling verder helpen op het gebied van data analyse en data/process mining.
• Je hebt ruime auditervaring bij organisaties met een complexe IT omgeving.
• Je bent analytisch sterk, vernieuwend, zelfstandig en je neemt eigenaarschap.
• Je bent flexibel qua inzet en reizen.
• Je bent communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk.
• Je bent een teamplayer en doorzetter.

Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
Jouw afdeling

Om in te kunnen spelen op de snel veranderende omgeving van Achmea, kennen we een platte organisatiestructuur. Onder aansturing van de directeur bedienen wij onze klanten via vier clusters. Elk cluster wordt aangestuurd door een senior manager.

De werkzaamheden vinden plaats bij de verschillende vestigingen in Nederland. De standplaats van deze functie bepalen we in onderling overleg.

Investeren in onze mensen vinden wij belangrijk. Internal Audit is hierdoor een belangrijke kweekvijver voor talent binnen Achmea. Wij staan direct in verbinding met onze (interne) klanten en externe belanghebbenden (toezichthouders, externe accountant) en brengen partijen bij elkaar. Zo zorgen wij voor meer onderling begrip en synergie vanuit een derdelijns rol.
Wij bieden

In ruil voor jouw commitment en inzet, bieden wij jou:
– Flexibiliteit in werktijden, waarbij wij sturen op output
– Een afwisselende baan in een dynamische, op ontwikkeling gerichte omgeving
– Een enthousiast team dat werkt in een informele sfeer en veel zelfstandigheid kent
– Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering en een goede pensioenvoorziening
– Een bruto maandsalaris tot max € 5.700,- (op basis van 36 uur, exclusief eindejaarsuitkering, vakantiegeld en winstdeling). De inschaling en hoogte van je salaris is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring.
– Standplaats voor deze functie kan Tilburg, Zeist of Apeldoorn zijn. Dit wordt in overleg met jou bepaald.
Solliciteren en meer weten?

Solliciteer direct via de website en neem ons mee in je ervaring en heel belangrijk je motivatie. Heb je een vraag over de procedure? Stuur dan Esther een e-mail, esther.rutters@achmea.nl of bel/sms/whatsapp via 06 20431786. Een online assessment en een pre employment screening maken deel uit van de selectie. Achmea maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van Werving & Selectie partijen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt dan ook niet op prijs gesteld. Een specifieke sluitingsdatum is niet van toepassing op deze vacature. We sluiten de vacature wanneer we de nieuwe collega gevonden hebben.