Van de redactie

Verandering op til

10 juni 2021
PDF
In dit artikel:

(Publicatiedatum: 10 juni 2021)

Er gaat iets veranderen. De IT-Auditor stapt af van kwartaalpublicaties en gaat over op min of meer continu publiceren door het jaar heen. Ons publicatieritme komt daarmee meer in overeenstemming met de huidige tijd.

Informatiestromen in de wereld waarin we leven zijn sneller geworden, en ook de IT-Auditor wil op dat punt een been bijtrekken. Niet dat het onze bedoeling is de hijgerigheid om ons heen te kopiëren – we blijven een online vakblad. De kern van ons medium is en blijft de vaktechnische inhoud, die door zijn aard een langere houdbaarheidsdatum kent dan de waan van de dag.

Door continu te publiceren kan onze inhoud actueler worden, en hoeven onze lezers niet telkens een kwartaal te wachten op nieuwe content. Tegelijkertijd denken we met het nieuwe publicatieritme de doorlooptijd van de artikelen flink te kunnen bekorten – plezierig voor de auteurs.

We beraden ons nog op de vraag hoe we onze lezers het beste kunnen attenderen op het verschijnen van nieuwe content.

Niet gecategoriseerd
Thomas Wijsman

Drs. Th. (Thomas) Wijsman RE | coach en strategisch adviseur

Gepokt en gemazeld bij de Algemene Rekenkamer is Thomas Wijsman nu actief als coach en strategisch adviseur. Hij is opgeleid in IT, IT-audit, psychologie en coaching, en combineert zo hard en soft skills. Daarnaast is hij actief in verschillende commissies van Norea