Wie komt de Redactie versterken?

11 juni 2014
In dit artikel:

Heb je interesse om in een toegewijd en inspirerend team van vakgenoten bij te dragen aan de realisatie van ons blad? Het redactieteam bedenkt onderwerpen, benadert mogelijke auteurs, houdt de vinger aan de pols tijdens het schrijfproces en beoordeelt concepten van artikelen.

Zo’n acht keer per jaar bespreken we de inhoud van de verschillende nummers, bewaken we de voortgang van de artikelen en brainstormen we over mogelijke nieuwe bijdragen. Dit doen we op maandagavonden, van 18 – 20 uur bij NOREA in Amsterdam.

Voor de redactie zoeken we regelmatig versterking. Zo ook nu. Gelet op de huidige samenstelling van de redactie roepen we in het bijzonder vrouwen en jongere collega’s op om hun belangstelling kenbaar te maken.
Heb je ideeën voor de IT-Auditor, wil je een bijdrage leveren aan het vakgebied, wil je je netwerk inzetten voor dit doel en tegelijk uitbreiden met andere enthousiaste vakgenoten, dan is dit een mooie kans.

Ervaring met redactioneel werk is een ‘nice to have’, taalvaardigheid een ‘must’. Maak jouw interesse bekend bij Gert van der Pijl (vdpijl@home.nl) of Thea Gerritse (t.m.j.gerritse@minfin.nl).